ayu's FotoPage

By: ayu miskim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 17-Nov-2008 16:46 Email | Share | | Bookmark

salam
semua baju 3 pasang M dan 3 pasang L SOLD!


tq!


Tuesday, 7-Oct-2008 15:46 Email | Share | | Bookmark
HARGA RUNTUH...

ayu nak jual semua baju dgn harga runtuh...
mahal kot rm80 hahakss...ok takpe..ayu nak jual dengan harga
hanya RM65 termasuk postage...cepat..cepat..sapa cepat dia dapat.
size L hmm nnti ayu upload gamba yer!


Wednesday, 17-Sep-2008 12:02 Email | Share | | Bookmark

Ukuran Baju untuk Size M

Bahu = 16
Labuh Kain = 40
Punggung = 40
Pinggang Kain Getah+Pengeras = 28
Labuh Tangan = 22

Percuma alteration kalau ada yang rasa kena alter baju yang sudah dan hendak dibeli.
thanks!


Thursday, 4-Sep-2008 13:36 Email | Share | | Bookmark
Gambar Baju-baju Kurung Menyusu

brown-M
bukaan tersembunyi
zip tersembunyi
View all 6 photos...
Ini hanya saiz M saja dulu. Saiz L akan ayu upload kemudian.
Ukuran pun nanti ayu confirmkan nanti. Sorry friends..model ni badan kecik
so baju pun jadi macam baju kelawar je.

Kain dia menggunakan kain benang hitam. Jahitan confirm TIP TOP! ala ala butik,
sangat kemas dan sedap pakai baju-baju ni semua. Sila la pilih dan bagitau mana
yang berkenan kat ayu ok.

Ukuran Baju untuk Size M

Bahu = 16
Labuh Kain = 40
Punggung = 40
Pinggang Kain Getah+Pengeras = 28
Labuh Tangan = 22

Percuma alteration kalau ada yang rasa kena alter baju yang sudah dan hendak dibeli.
thanks!




Sunday, 17-Aug-2008 06:02 Email | Share | | Bookmark
Baju Menyusu untuk Hari Raya dijual mulai sekarang.

Memandangkan dah nak masuk bulan puasa, Ayu pun nak ambil kesempatan
untuk membantu menghilangkan kebutuan para ibu yg pening memikirkan tentang
baju menyusu atau nursing wear untuk hari raya nanti.
Yang ada di pasaran sangat la mahal harganya.

Jadi tahun ni Ayu nak jual baju menyusu pada para ibu Malaysia dengan harga
istimewa. bukan apa dulu Ayu jgk hadapi masalah yang sama. nak menyusu kat tempat
awam susahnya. tambah lagi musim raya, time nak bertandang ke rumah saudara-mara.
segan kan? Jadi dengan pengalaman tu la Ayu mendapat idea untuk menjual BAJU KURUNG MENYUSU (Baju Menyusu Muslimah) ini.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net